Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017

ΑΛΛΑΓΗ ΠΛΕΥΣΗΣ- ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ







To ΑΛΦΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ αλλάζει σελίδα και γίνεται περισσότερο εξωστρεφές, αγκαλιάζοντας όλους τους δημιουργούς που πιστεύουν στην ελεύθερη πλεύση των έργων τους προς τους τελικούς αποδέκτες αναγνώστες. 

Όσοι λοιπόν συγγραφείς επιθυμούν,  μπορούν να στέλνουν στο blog ποιήματα, διηγήματα, δοκίμια και κριτική βιβλίου - όχι μυθιστορήματα - και θα δημοσιεύονται. Τα κείμενα πρέπει να είναι σε μορφή word και μέχρι 2.000 λέξεις τα διηγήματα, τα δοκίμια και η κριτική βιβλίου. 
Τα ποιήματα τα αφήνουμε ελεύθερα να φουσκώσουν τα πανιά τους γιατί η ποίηση δεν φυλακίζεται.

Επίσης συγγραφείς μπορούν να μας ενημερώνουν για παρουσιάσεις βιβλίων τους και οργανισμοί για λογοτεχνικούς διαγωνισμούς που διοργανώνουν ανά την Ελλάδα. 

Τα γραπτά σας μπορείτε να τα στέλνετε ενυπόγραφα στο mail: litzerin@gmail.com και θα δημοσιεύονται με σειρά προτεραιότητας. Δεν θα γίνονται δεκτά κείμενα που εξυμνούν τον ρατσισμό, τον φασισμό, τον ναζισμό, την πορνογραφία ή προωθούν τη βία σε κάθε της μορφή. Μαζί με το κείμενο απαραίτητο είναι ένα σύντομο βιογραφικό  και μια φωτογραφία που θα θέλατε να στολίζει το κείμενο σας σε μορφή jpeg. Μπορείτε να τα στείλετε και χωρίς φωτογραφία και εμείς θα διαλέξουμε μια να ταιριάζει με το περιεχόμενο.  

Οι συγγραφείς με την αποστολή του κειμένου τους αποδέχονται ρητά ότι:

α) τα πνευματικά δικαιώματα του έργου ανήκουν καθολοκληρίαν στον συγγραφέα.

β) ο διαχειριστής του blog μπορεί μόνο να προωθήσει το κείμενο στον προσωπικό του λογαριασμό face book προκειμένου να διαβαστεί το κείμενο από όσο μεγαλύτερο αριθμό προσώπων γίνεται.(η άδεια του συγγραφέα δίνεται με την αποστολή του έργου του

γ) κανένας άλλος δεν έχει δικαίωμα - εκτός από τον συγγραφέα και τον διαχειριστή του blog - να αναδημοσιεύσει το κείμενο χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του συγγραφέα. 

δ) το ΑΛΦΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο του έργου, ούτε έχει δικαίωμα να το λογοκρίνει ή να επέμβει σε αυτό.

ε) έχουν κατοχυρώσει νομικά τα πνευματικά δικαιώματα του έργου τους.
--------- 



Περιμένουμε λοιπόν  τα έργα σας να τα διαβάσουμε και να τα δημοσιεύσουμε, για να φτάσουν στους αναγνώστες ελεύθερα. 

Για το Άλφα του Κενταύρου
Νοέμβρης 2017 

Ο Διαχειριστής του blog

Χριστόδουλος Λιτζερίνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΟΥΜΠΙΝΑ - Η γκεζερά της Αθωότητας

  Μπορείτε να προμηθευτείτε το βιβλίο από το e-shop των Εκδόσεων Ελκυστής, κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο:  You can get the book from ...